For at gå videre skal du acceptere vores handelsbetingelser

Du har endnu ikke accepteret vores handelsbetingelserne.. Dette er nødvendigt, før du kan fortsætte.

Fortsæt uden at købe
Accepter

Vi har fri fragt på alle ordrer over 500 kr

Prisvindende krimier

Mange læsere over hele verden elsker krimier – og krimiforfattere har ikke bare mulighed for at blive belønnet af deres læsere, men også af priskomiteer, der uddeler priser til det allerypperste inden for genren. En af de fornemste priser er Glasnøglen, der gives til den bedste krimi, der er udkommet i Norden. Hvert land har også sine nationale priser for bedste krimi, og i Danmark uddeles også Palle Rosenkrantzprisen for Bedste Krimi udgivet på dansk. Du kan her finde et udvalg af krimier, der har modtaget priser for at være særligt velskrevne, spændende og underholdende.

Tove Alsterdal

Stormfald

Tove Alsterdal

Stormfald

Vinder af Bedste Svenske Krimi og Glasnøglen for Bedste Nordiske Krimi. Stormfald tager os med til Åland, hvor både mennesker og landskab er præget af nedlagte industriarbejdspladser. En usædvanlig stemningsfuld krimi, der cementerer Alsterdals plads som en af Nordens bedst skrivende krimiforfattere.

Jørn Lier Horst

Jagthundene

Jørn Lier Horst

Jagthundene

Vinder af Rivertonprisen for Bedste Norske Krimi og Glasnøglen for Bedste Nordiske Krimi. En intens krimi, hvor hovedperson William Wisting går fra at være politimand til at være anklaget. Jagthundene åbner for spændende spørgsmål om politiets afhøringsmetoder og tilgang til de anklagede, alt sammen set indefra med Jørn Lier Horsts personlige kendskab til politiarbejde.

Jo Nesbø

Kniv

Jo Nesbø

Kniv

Rivertonprisen for Bedste Norske Krimi. Jo Nesbøs bøger om Harry Hole er fortjent blevet et hit over hele verden. I Kniv når serien et foreløbigt højdepunkt, hvor Harry Hole sættes på sit livs prøve. Midt i den barske spændingsintrige mødes læseren af skildringer af kærlighed og venskab, der gør bogen til noget ganske særligt og sætter streg under, at Nesbø er mesterlig.

Magnus Montelius

Otte måneder

Magnus Montelius

Otte måneder

Vinder af Palle Rosenkrantzprisen for Bedste Spændingsroman Udgivet på Dansk. For nogle mennesker er der intet vigtigere end af opnå magt. Og når de først har fået den, vil de gøre hvad som helst for ikke at give slip. Magnus Montelius tager læseren med ind i det politiske spil i denne nervepirrende thriller.

Kurv ( 0 )

Du har opnået fri fragt

Få gratis fragt ved at købe for yderligere 500,00 kr

Fri fragt ved køb for over 500 kr

29 kr

Blandet indkøbsordre

Forudbestilte bøger kan ikke købes sammen med almindelige bøger, ordrer skal placeres separat

29,00 kr