For at gå videre skal du acceptere vores handelsbetingelser

Du har endnu ikke accepteret vores handelsbetingelserne.. Dette er nødvendigt, før du kan fortsætte.

Fortsæt uden at købe
Accepter

Vi har fri fragt på alle ordrer over 500 kr

Sommerlæsning

Det vigtigste indhold i feriekufferten – hvad enten du skal på langfart eller holder dig under de hjemlige himmelstrøg – er selvfølgelig bøger! Sommerferie giver flere læsetimer i døgnet, og de skal selvfølgelig udnyttes til fulde. Er det er tid til at stifte bekendtskab med nye forfatterskaber? Eller er det snarere tid til at genbesøge gamle kendinge? Er det nu, du skal have taget hul på en serie, du har hørt om, men ikke fået læst? Uanset, så skulle der her være inspiration til lidt af hvert. God sommerlæsning!

Tove Alsterdal

Jordsug

Tove Alsterdal

Jordsug

700 kilometer nord for Ådalen ligger det næsten forladte minesamfund Malmberget. I kælderen i et af de tomme huse findes en mand indespærret, overladt til døden.

Det er startskuddet til anden bog i Tove Alsterdals prisvindende Ådalenserie om Eira Sjödin fra Kramfors politi, som er vendt hjem – til en dement mor, en fængslet bror og mødet med sin egen fortid på hvert et gadehjørne.

JORDSUG er opfølgeren til STORMFALD, der vandt Glasnøglen for Bedste Nordiske
Kriminalroman.

Annette Bjergfeldt

Højsangen fra Palermovej

Annette Bjergfeldt

Højsangen fra Palermovej

HØJSANGEN FRA PALERMOVEJ er en frodig, fabulerende og vildtvoksende fortælling om oversavede damer og overraskende talenter. Om længslen efter at elske og blive
elsket som den, man er. Om jagten på århundredets kærlighed. Og om hvad man gør, når det man drømmer om, er en elefant, men man bliver tildelt en snavset flodhest i stedet. Giver man op, eller får man det bedste ud af situationen?

Annette Bjergfeldt er forfatter, musiker, sangerinde og sangskriver. Højsangen fra Palermovej er hendes romandebut.

Jan Guillou

Den der dræbte helvedes engle

Jan Guillou

Den der dræbte helvedes engle

Jan Guillou havde hele tiden planlagt at pensionere sig selv, når han afsluttede sit
imponerende historiske tibindsværk Det Store Århundrede.

Han befinder sig nu i, hvad han selv kalder en ”bonusperiode” af sit liv og forfatterskab, og han er spillevende som forfatter. Han ville skrive om alderdom, pensionisttilværelse, samfund, politik og forbrydelse, og det gik op for ham, at han havde direkte adgang til to særdeles velkendte romanpersoner, som egentlig også skulle være i gang med at nyde deres otium: Den tidligere efterretningsofficer Carl Hamilton og hans gamle ven, journalistveteranen Erik Ponti. De to er som Jan Guillou selv slet ikke færdige med at spille en rolle.

DEN DER DRÆBTE HELVEDES ENGLE er første bind i en serie om Hamilton og Ponti, der har stiftet et firma af samme navn – et slags detektivbureau.

Anders de la Motte & Måns Nilsson

Døden går til fremvisning

Anders de la Motte & Måns Nilsson

Døden går til fremvisning

I det smukke Skåne ligger Østerlen – fyldt med hyggelige restauranter, skønne landskaber og glade sommerturister. Men bag havernes hække gemmer der sig andre og værre ting: misundelse, nabostridigheder, had og forsmåelse.

Anders de la Motte og Måns Nilsson mødtes til en sommerfest og fandt fælles fodslag i deres kærlighed til Skåne. Sammen har de skrevet det, de selv betegner som ”En klassisk, varm puslespilskrimi i moderne aftapning. Vi elsker begge puslespilskrimier, og Østerlenserien er en kærlighedserklæring til både genren og stedet.”

Anders de la Motte er tidligere politimand og nu forfatter, blandt andet til de psykologiske spændingsromaner i Skånekvartetten.
Måns Nilsson er manuskriptforfatter, tv-vært, børnebogsforfatter og komiker.

Ilaria Tuti

Helvedesblomster

Ilaria Tuti

Helvedesblomster

Friuli-egnen i det nordøstlige hjørne af Italien, hvor alperne knejser langs den østrigske
grænse, er hjemsted for Ilaria Tutis pittoreske og taktile serie om kriminalkommissær
Teresa Battaglia.

Battaglia, som ellers i politikredse er kendt for at være en hård hund, bliver for første gang i sit arbejdsliv rigtig bange. Ikke for den morder, der måske lurer i skovene omkring den lille by Travení, men for om hun er ved at miste sit allerstærkeste våben: sin forstand. For hendes krop forråder hende, ikke kun fysikken efter et langt arbejdsliv i politikorpsets allerhårdeste afdeling, nej, den er gal med hukommelsen – hun bliver forvirret, konfus, og hvis Teresa Battaglias klarsyn er i fare, så er efterforskningen det også.

Ilaria Tuti bor selv i Gemona del Friuli i Udine-provinsen, hvor serien om Teresa Battaglia foregår. Den fiktive by Travení er inspireret af den lille bjergby Tarvisio.

Kurv ( 0 )

Du har opnået fri fragt

Få gratis fragt ved at købe for yderligere 500,00 kr

Fri fragt ved køb for over 500 kr

29 kr

Blandet indkøbsordre

Forudbestilte bøger kan ikke købes sammen med almindelige bøger, ordrer skal placeres separat

29,00 kr