Formater

 • 1. udgave
  1. udgaver
  November 2018 ISBN: 9788770070683

  399 sider
  Oversat af Lilian Kingo
  Omslag: Harvey Macaulay/Imperiet Læs uddrag

 • E-bog
  E-bøger
  November 2018 ISBN: 9788770070812

  Oversat af Lilian Kingo
  Omslag: Harvey Macaulay/Imperiet

Ambrose Parry

Al kødets gang

Spændingsbog

Edinburgh 1847. En delt by, en stinkende smelte­digel der på en gang er præget af vold og fattigdom, rigdom og lægevidenskabelige fremskridt.

I Edinburghs Old Town dør en række unge kvinder på samme smertefulde måde. I byens New Town begynder Will Raven, der er medicinstuderende, i sin læreplads hos den anerkendte professor i fødselshjælp James Young Simpson. Raven flytter ind i sin mentors hjem, der er samlingssted for kolleger og rammen om dristige medicinske eksperimenter, særligt inden for anæstesi.

Det er her Will Raven møder Sarah Fisher – en noget atypisk tjenestepige, der ikke ligger under for nogen, og som suger til sig af den viden, hun møder i sin dagligdag. De to bryder sig ikke synderligt om hinanden, men de har begge deres grunde til at involvere sig i de mistænkelige dødsfald blandt kvinderne.

AL KØDETS GANG er første bog i serien om Will Raven og Sarah Fisher.

Formater

 • 1. udgave
  1. udgaver
  November 2018 ISBN: 9788770070683

  399 sider
  Oversat af Lilian Kingo
  Omslag: Harvey Macaulay/Imperiet Læs uddrag

 • E-bog
  E-bøger
  November 2018 ISBN: 9788770070812

  Oversat af Lilian Kingo
  Omslag: Harvey Macaulay/Imperiet

Anmeldelser

 • "Al kødets gang er en vellykket nyskabelse inden for krimigenren."

  Nordjyske Stiftstidende
 • "Romanen bevæger sig effektivt lige præcis mellem to genrer, krimi og historisk roman, og tager det bedste (og også mest genkendelige) fra begge. Den er læsset med viden og fakta, plottet er hvinende godt, og det fineste er, at de to helte ikke føles forudsigelige."

  Femina
 • "Vanvittig underholdende, rå og tankevækkende victoriansk krimi, der sætter en interessant brydningstid i fokus. En tid, hvor ny videnskab og gamle overbevisninger kommer i karambolage med hinanden."

  Vildmedkrimi.dk
 • "Er du til historisk fiktion blandet med en god krimi, der ikke overtager historien efter bogens intro, men derimod skaber en balance mellem de to elementer, ja så kan jeg kun anbefale Parrys Al kødets gang. Bogen er velskrevet, fortvivlende og medrivende i en sådan grad, at jeg dirrer efter en efterfølger."

  moonlitmadness.dk
 • "Hvis man er til historiske bøger, med et krimitwist er “Al kødets gang” bestemt et must. Det er en virkelig fængslende bog, der er svær at slippe."

  Bogfidusen.dk
 • "Der er både nogle rigtigt interessante hovedpersoner, en malende miljøbeskrivelse, en god historie med flere elementer, et spændende krimiplot, et overbevisende tidsbillede og endelig lærerig læsning."

  Drustrups Bogblog //Krimifan.dk
 • "Sherlock Holmes møder Outlander. Al kødets gang har alt det en historisk kriminalroman skal have: Fængende sprog, alsidige karakterer og et spændende plot. Ambrose Perry skriver stemningsfuldt, kropsligt, så man kan mærke og lugte Edinburghs gader."

  Litfix.dk
 • "… en historie der er godt skruet sammen, fyldt med twists og tempo, og med troværdige personer man har lyst til at møde igen i næste bind."

  Bibliotekernes lektørudtalelse
Se alle anmeldelser
+