For at gå videre skal du acceptere vores handelsbetingelser

Du har endnu ikke accepteret vores handelsbetingelserne.. Dette er nødvendigt, før du kan fortsætte.

Fortsæt uden at købe
Accepter

Vi har fri fragt på alle ordrer over 500 kr

Forårslæsning

Forårsvejret er lunefuldt. Der kan være alt fra lunt forsommervejr til rygende snestorm, men til alt held er alt vejr læsevejr! Det er smart at have rigeligt med bøger på lager til forårets ferier og helligdage, så man er forberedt til både haven og sofaen. Vi peger her på fem vidt forskellige bøger, der kan læses alt efter humør og vejrlig.

Jan Guillou

At skrive i svære tider

Jan Guillou

At skrive i svære tider

I mere end 30 år har Jan Guillou været Sveriges mest læste kolumnist. Det er 17 år siden, han sidst samlede et udvalg af sine tekster i en bog, men med AT SKRIVE I SVÆRE TIDER har han gjort det igen. 

Jan Guillou er kendt for sin slagfærdighed og skarpsindighed. Han vil noget, og han sætter altid veloplagt og engageret fingeren på de ømme punkter. Med sine klummer skriver Guillou et stykke samtidshistorie, som man både kan more sig over og blive klogere af. 

Vibeke Marx

Anton

Vibeke Marx

Anton

ANTON er et portræt af et menneske, der vover at drømme, selv om drømmene er dømt til at mislykkes. Og om det umulige i at give kærlighed, når man aldrig selv har kendt den. 

Og den er en skildring af en tid og en samfundsklasse, der udgjorde det tavse flertal i midten af 1900-tallet. Vibeke Marx’ styrke som forfatter ligger i skildringen af de stille eksistenser, af mennesker, der ofte er udsatte og uønskede.

ANTON er en selvstændig fortsættelse af romanen JORD OG HJERTE, der begynder omkring 1920, om hvilken Jyllands-Posten skrev: ” Jord og hjerte er smukt præget af menneskelig sans og historisk bevidsthed. Den er ubetinget Vibeke Marx’ bedste bog til dato.” 

Johan Theorin

Forvitring

Johan Theorin

Forvitring

Gerlof Davidsson vender tilbage i en historie om gamle forbrydelser, om glemsel, sorg og følelser, der ikke er kølnet trods tidens gang. Nye læsere kan begynde her, og dem, der har savnet historierne om Gerlofs Øland, kan glæde sig over gensynet.

Øland er seriens anden, vigtige hovedperson – øens landskab, historie og personer skildres med både indlevelse, kærlighed og humor. 

Petra Rautiainen

Land af sne og aske

Petra Rautiainen

Land af sne og aske

Da fotografen Inkeri ankommer til det nedbrændte Lapland i 1947, er det for at dokumentere krigens eftervirkninger. Men hun har også en privat dagsorden: at finde ud af, hvad der skete med hendes mand, der forsvandt under krigen. Sideløbende følger læseren en vagt i en af de mere end 200 nazistisk ledede kz-lejre, der lå i Lapland under Anden Verdenskrig.

Petra Rautiainen (f. 988) sætter med sin stærke debutroman en fortrængt del af finsk historie i søgelyset: de brutale overgreb, der foregik i lejrene i Lapland - og mod det samiske folk efter krigen.

Annette Bjergfeldt

Højsangen fra Palermovej

Annette Bjergfeldt

Højsangen fra Palermovej

Annette Bjergfeldts magiske, sprudlende og forrygende debutroman er en familiesaga, der begynder i et nedslidt cirkus i Sankt Petersborg og ender på Amager. Det er fortællingen om jagten på den store kærlighed, om at komme overens med tab og sorg - og om svanehatte, brevduer og hundemalerier. Både læsere og anmeldere har overgive sig totalt til Bjergfeldts charmerende univers.

Kurv ( 0 )

Du har opnået fri fragt

Få gratis fragt ved at købe for yderligere 500,00 kr

Fri fragt ved køb for over 500 kr

29 kr

Blandet indkøbsordre

Forudbestilte bøger kan ikke købes sammen med almindelige bøger, ordrer skal placeres separat

29,00 kr